Receptek

Milánó spagetti

Hozzávalók:

  •  fej hagyma
  • 80 dkg darált hús
  • 1 kávéskanál pirospaprika
  • 1 kávéskanál bors
  • 1 kávéskanál oregánó
  • 1 kávéskanál bazsalikom
  • 50 dkg paradicsom (hámozott)
  • 5 dl paradicsomszósz
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 30 dkg gomba
  • 10 dkg parmezán (reszelt)
  • 1 kg Jármi-féle spagetti

Elkészítés:

1. Az apróra vágott hagymát üvegesre dinszteljük, rátesszük a húst és fehéredésig pároljuk, majd hozzákeverjük a fűszereket.

2. Hozzáadjuk a hámozott paradicsomot, a paradicsomszószt, a zúzott fokhagymát és a megtisztított és szeletekre vágott gombát, és készre főzzük. A végén reszelt parmezán felét hozzá keverjük.

3. A tésztát, leszűrjük, majd ráöntjük a szószt, és a reszelt sajt másik felével tálaljuk.